dissabte, 15 de desembre del 2012


Queden 20 hores per La Marató de tv3 i per anar fent boca us convidem a escoltar algunes de les cançons del disc d’aquest any.

La proposta musical és la mateixa de cada edició: versionar en català cançons d’estils i gèneres diferents, com diferents són els estils dels intèrprets. Cançons que parlen i dibuixen situacions a l’entorn de la solidaritat, el dolor, el patiment, la incertesa, l’esperança, el gest de donar vida, l’altruisme, l’amistat, la generositat, el suport, el fet de compartir.

Un total de 21 artistes, tant novells com consagrats, interpreten des de la seva personalitat cançons en clau de gèneres molt diferents. Aquest any, 15 de les 18 cançons s’han adaptat al català per primera vegada. Entre aquestes podem trobar el so festiu dels Txarango, el curiós rap del Porta, i la eclèctica versió del “Solo se vive una vez” de Joan Colomo.

Versió de Txarango "Som persones" de The Killers ("Human")

El disc encara el podeu comprar a la botiga de tv3 online. Els diners d’enguany van destinats a la lluita contra el càncer, una malaltia que continua sent la principal mort de persones entre els 35 i els 70 anys. Des de La Marató es potencia la recerca científica que poc a poc va obrint portes per tractar i curar aquesta malaltia. 


Ah! No oblideu trencar la guardiola i trucar al 905 11 50 50 tots hem viscut de prop, per familiars, amics la situació de persones que viuen constantment lluitant contra el càncer.  

Com són de solidaris els nostres lectors i lectores, voteu a la nostra enquesta!